Hieronder ziet u de verschillende verhuurmogelijkheden.
De Herbergh
Beschrijving Capaciteit Adres Contact
De Herbergh staat midden in de Duinzone, een groene omgeving. De ruimte kijkt uit op de duinen, weides en de paarden. De ruimte is te gebruiken als vergaderlocatie, plek voor een workshop of kleine bijenkomst en een bescheiden feestje.
De ruimte is voorzien van een keuken, koelkast, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, servies, tafels, stoelen, open haard, smart TV en wifi. In het gebouw zijn gescheiden toiletten en een garderobe aanwezig.
20 personen bij vergaderopstelling Hertenlaan 2201 Noordwijk klik hier

Grote zaal wijkcentrum
Beschrijving Capaciteit Adres Contact
De grote zaal is een ruime zaal met podium, twee kleedkamers en achter(artiesten)ingang. De zaal grenst aan de foyer. De ruimte kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld muziek- of toneeluitvoeringen, een filmavond, symposia, congressen, grote(re) bijeenkomsten en feesten.
De ruimte is voorzien van stoelen, wifi, beamer, groot projectiescherm (films), geluidsinstallatie, lichtinstallatie, een orgel, een vleugel en een regiekamer.
Bij theateropstelling 270 personen (inclusief rolstoelen)

Bij gebruik als receptielocatie (inclusief foyer) 520 personen (staplekken)
Pianolaan 2 2201 ZL Noordwijk klik hier

Grote zaal+foyer+Praathuis wijkcentrum
Beschrijving Capaciteit Adres Contact
De grote zaal is een ruime zaal met podium, twee kleedkamers en achter(artiesten)ingang. De grote zaal, de foyer en het Praathuis kunnen tot één grote ruimte worden gemaakt. Het Praathuis/foyer is voorzien van een bar. Deze grote ruimte kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld symposia, congressen, bijeenkomsten en feesten. 600 personen (staplekken) Pianolaan 2 2201 ZL Noordwijk klik hier